LBSG-steunfeest met spaghetti vrijdag 5 april 2019

Beste leden, oud-leden en sympathisanten van LBSG,

Het schaatsseizoen 2018-’19 loopt op zijn eind. Naar goede gewoonte én op algemeen verzoek komen we opnieuw samen voor een gezellige slotavond met een spaghetti-maaltijd.

We nodigen alle leden, oudleden en hun familie en vrienden van harte uit op vrijdag 5 april 2019 vanaf 19 uur in het cafetaria van Kristallijn, Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent. We ontvangen jullie eerst met een aperitiefje. Vanaf 19.30u gaan we aan tafel.

Het voorbije seizoen kregen we heel wat nieuwe leden over de vloer. Voor onze Start to Skate-lessen met Koen, in de eerste plaats. In de loop van het seizoen sloten ook heel wat internationale top-skeeleraars zich aan bij onze club, om hun eerste stappen te zetten op het ijs. Met succes. Stien Vanhoutte haalde in Italië een zilveren medaille op de ISU Wereldbeker voor beloften en verbeterde vorige maand zelf het Belgisch record op de 500 meter. En met Stien, Anke Vos en Sandrine Tas staat er volgende winter op de ISU World Cup voor België zelfs een volledig LBSG-vrouwenteam aan de start van de ploegenachtervolging

We willen graag nog eens gezellig napraten met én vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. Wie er de vorige jaren bij was, weet dat de spaghetti-avond daartoe dé uitgelezen kans is.

Kostprijs voor dit alles: 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar, aperitief inbegrepen. Er is ook vegetarische saus voorzien.

De opbrengst van dit steunfeest gaat volledig naar onze clubwerking.

Inschrijven doe je door het correcte bedrag te storten op rekeningnummer BE91 0014 0183 2276 van LBSG Gent, met vermelding Spaghetti + je naam + het aantal volwassenen + kinderen (bvb Spaghetti Jan Peeters: 2 volw + 2 kinderen)

Inschrijven graag ten laatste op vrijdag 29 maart 2019.

Breng gerust familie en vrienden mee en laat ze kennis maken met onze club!

Met sportieve groeten en hopelijk tot dan,

Kenny, Koen, Jean-Luc, Johan en Gert (bestuur LBSG)