Spaghetti-avond zaterdag 9 maart

Volgende maand herstellen we een mooie LBSG-traditie in ere: onze supergezellige spaghetti-avond ten voordele van de clubwerking.

We nodigen jullie uit op zaterdag 9 maart 2024 vanaf 19 uur in het cafetaria van Kristallijn, Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent. We ontvangen jullie eerst met een aperitiefje en vanaf 19.30u gaan we aan tafel. Leden, oud-leden, partners, kinderen, ouders, nonkels, tantes, vrienden en vriendinnen: iedereen is welkom!

We maken van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op het voorbije, erg succesvolle seizoen én we huldigen die avond onze nieuwe clubkampioenen, die een week eerder in Breda het beste van zichzelf zullen geven.

Wie er in het verleden bij was, weet dat de spaghetti-avond dé uitgelezen kans is om gezellig na te praten én samen vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Kostprijs voor dit alles: 22 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen tot en met 12 jaar, aperitief inbegrepen. Er is ook spaghetti met een vegetarische saus voorzien.

De opbrengst van dit steunfeest gaat volledig naar onze clubwerking.

Inschrijven doe je door te mailen naar secretariaat@lbsg.be. Vermeld het aantal volwassenen en kinderen en het aantal vegetarische spaghetti’s, indien van toepassing. Stort meteen ook het correcte bedrag voor je hele gezelschap op rekeningnummer BE91 0014 0183 2276 van LBSG Gent, met vermelding: “Spaghetti + je naam + je voornaam”. Inschrijven graag ten laatste op donderdag 29 februari 2024. De inschrijving is pas definitief na betaling.