Cluburen

Cluburen

Corona

Zolang code oranje van kracht is worden alle vrije clubbeurten en de start to skate op maandag geschrapt. De start to skate op woensdag blijft beschikbaar, maar de leeftijdsgrens wordt verlaagd naar 12 jaar conform de maatregelen.

Start to skate

De eerste lessen van seizoen 2020-2021 gaan van start op woensdag 23 september voor de jeugd en maandag 5 oktober voor alle leeftijden.

Maandag (alle leeftijden) 19:15 20:15
Woensdag (kinderen tot en met 14 jaar 12 jaar) 19:00 20:00

Vrije cluburen

Deze cluburen zijn geldig vanaf 20 september 2020.

Maandag * 19:15 20:15
Donderdag 18:45 19:45
Vrijdag 18:45 19:45
Zondag 08:30 09:45

* Opgelet: enkel bij het begin van het nieuw seizoen wanneer de ‘Start to skate’ lessen nog niet begonnen zijn!

Safety first

Om persoonlijke letsels te vermijden is het verplicht om een helm en handschoenen te dragen. Bij voorkeur een helm met kleine gaten zoals bijvoorbeeld een ski helm.

Corona maatregelen

Op maandag en woensdag noteert de trainer de naam van de aanwezigen. Voor alle andere clubbeurten geldt: vooraf je komst melden op info@lbsg.be. Wij zijn immers verplicht om voor elke clubbeurt een lijst met aanwezigen bij te houden. Mogen wij vragen om dit erg strikt toe te passen? We riskeren anders strenge boetes. We hebben liever dat je wel je komst meldt, maar uiteindelijk niet komt schaatsen, dan omgekeerd.

De ijsbaan is voor LBSG-leden gewoon toegankelijk tijdens onze cluburen. Beperk je tijd in de kleedkamer tot een minimum en hou er voldoende afstand. Kleed je dus thuis om, zowel voor als na de training. Draag een mondmasker tot je het ijs op gaat. Tijdens het schaatsen kan het mondmasker af, na  het schaatsen onmiddellijk weer op. Vermijd elk fysiek contact. Doe dus bijvoorbeeld geen bochtenoefeningen waarbij je elkaar vasthoudt. Ook onze trainers zullen hier rekening mee houden.

In de cafetaria gelden dezelfde veiligheidsmaatregelen als in de horeca.

Deze maatregelen en uurregeling gelden tot en met 31 oktober 2020. Vanaf 1 november 2020 volgt mogelijks een nieuwe regeling met nieuwe cluburen.

Binnenkort gaat ook de ijsbaan in Breda weer open. Omwille van COVID is er geen georganiseerde carpooling. Wie in Breda wil schaatsen, zal daar dus op eigen kracht moeten geraken. Meer info over de maatregelen van de ijsbaan Breda.