Clear Cloud Software sponsort LBSG

IT-bedrijf Clear Cloud Software is sinds 1 juli de kersverse hoofdsponsor van de Langebaan Schaatsclub Gent. Clear Cloud Sofware is een KMO uit Wevelgem, gespecialiseerd in op maat gemaakte software, waarbij opslag in de “cloud” centraal staat. De West-Vlaamse KMO heeft klanten over de hele wereld.

Bedrijfsleider Alex Tiboldi heeft veel sympathie voor de schaatsers van LBSG: “Ze moeten heel wat tijd, moeite en geld investeren in een sport die in Vlaanderen niet voor de hand ligt. Ze verdienen dus wel een steuntje in de rug.”

LBSG-voorzitter Gert Coone is opgetogen: “Dankzij de sponsoring van Clear Cloud Software kunnen we de clubwerking op alle niveaus optimaliseren. Een deel van de steun komt ten goede aan onze topsporters, die zich vanaf dit seizoen proberen te plaatsen voor de Olympische Spelen. Maar ook voor onze recreatieve schaatsers kunnen we nu extra initiatieven ontwikkelen. Het doet deugd dat een dynamisch West-Vlaams bedrijf in onze club en onze sport gelooft en zich aan ons wil binden.”

Clear Cloud Software-bedrijfsleider Alex Tiboldi, geflankeerd door LBSG-bestuurslid Jean-Luc Ostyn (links) en LBSG-voorzitter Gert Coone (rechts).